Over ons

Ik ben de vakman op het gebied van gloeibougies demonteren. Huur mij in en ik zorg dat u weer zorgeloos op weg kunt

Ik ben Ben.

Dankzij verschillende banen binnen de autobranche heb ik jarenlange ervaring op het gebied van auto’s.
Maar dan ook alles.
Momenteel ben ik eigenaar van Autema automaterialen in Renswoude. Daarnaast ben ik dé vakman in het demonteren van gloeibougies en vastzittende verstuivers. Geen klus te moeilijk.

Demontage gloeibougies

In mijn eigen garage demonteer ik op een vakkundige manier de verstuiver/gloeibougies en zorg dat u weer zorgeloos op pad kunt. Klaar terwijl u wacht! (Soms moet u iets langer wachten).

Kom dus voor de demontage van de gloeibougies/verstuivers van uw Volkswagen, Mercedes-Benz, Toyota, BMW, Volvo, Ford en alle andere merken naar Renswoude!

Locatie en tarieven

Ik demonteer de gloeibougies of vestuivers van uw auto op iedere gewenste locatie. In Scherpenzeel heb ik mijn eigen werkplaats tot mijn beschikking, maar als de ruimte het toelaat kan het bij u aan huis.

Ik hanteer een vast tarief van €100,- per uur (excl. BTW).

De uren die een klus in beslag neemt is erg afhankelijk van de situatie. Graag bespreek ik vooraf met u de verwachte tijden. Tijdens de klus kunt u gaan en staan waar u wilt. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het prachtige Scherpenzeel!

Contact

Kan ik u helpen met de demontage van een gloeibougie/verstuiver? U kunt mij het beste telefonisch bereiken. Dan bespreken we direct de mogelijkheden!

Referenties

Benieuwd wat anderen van mijn werk vinden? Lees de referenties.