Referenties

Lees hier de verhalen van klanten die u voor zijn gegaan:

Richard U | Opel Vivaro VPC
“Vastgeroeste gloeibougies snel, netjes en vakkundig vervangen. Een aanrader als je met hetzelfde probleem zit.”

Herman van Limbeek | Peugeot 407 Coupé
“Gloeibougies moesten vervangen worden in Peugeot 407 Coupé (zes cilinder). De Peugeot garage in Zevenaar was bang dat er 1 of meer zouden afbreken, zij zouden dan een gespecialiseerd bedrijf in moeten schakelen wat behoorlijk in de papieren zou gaan lopen.
Daarom eerst maar eens op internet gezocht en ik kwam al vrij snel terecht bij Autema! Hier snel en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk gaven 4 van de 6 bougies problemen, maar alle gloeibougies vakkundig verwijderd, grondig schoongemaakt en nieuwe geplaatst.
Niet verder zoeken dus, meteen naar Autema als gloeibougies afbreken of dreigen af te breken.”

Rob | Mercedes-Benz W203 c220 cdi
“Super geholpen, gloeibougie er uit gehaald en alles grondig gereinigd. Nieuwe erin gedraaid.  Ontzettende snelle service en zeer vriendelijke mensen,  een echte vakman
Ontzettend bedankt.”

M. Kwaks
“Super geholpen aan afgebroken gloeibougies met een restje in de cilinderkop. Bovendien nog gratis koffie, lekkere peperkoek en aardige mensen.”

Leo van der Reest | Opel Astra G
“Gloeibougie afgebroken bij onze Opel Astra G. Autema gevonden via internet, vrijdagavond om kwart over acht gebeld en kon zaterdagmorgen al komen . Ontvangen met koffie, daarna de gloeibougie er uit gehaald en alles grondig gereinigd. Nieuwe erin gedraaid en klaar is de Opel weer. Ontzettende snelle service een een hele goeie vakman. Nooit meer verder zoeken: GA ALTIJD EERST NAAR AUTEMA in RENSWOUDE dan ben U verzekerd van SUCCES!!!!!!!!!!!”

Emmy
“Het bedrag van vele honderden euro’s schoten al door mijn hoofd.
Ik had net 3 gloeibougies vervangen van mijn renault megane 19 dci, tot de laatst afbrak. En nu?
Bij het zoeken hoe of wat kwam ik terecht bij deze vakman en ik ben  zeer snel geholpen.
Een echte vakman die zeker een duim verdient op dit gebied
Zeer secuur wist hij de gloeibougie  eruit te halen
Ik weet het zeker:  Heb je een afgebroken verstuiver/gloeibougie of bougies ga naar Autema. Nogmaals ontzettend bedankt!”

Autobedrijf Chris Cars | Land Rover Freelander TD4
“Zeer goede ervaring met dhr van Ginkel van Autema. Zeer vakkundig 2 afgebroken gloeibougies uit de cilinderkop verwijderd van een Land Rover Freelander TD4. Zonder de cinlinderkop te hoeven demonteren. Vakwerk!”

Gerard Heijnen | Viano V6
“Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Autema , afgebroken gloeibougie Viano V6 op vakkundige manier gedemonteerd.
Ben blij dat ik eerst internet heb geraadpleegd en de advertentie van Autema tegen kwam en niet zelf ben gaan proberen , heeft me veel ergernis en kosten bespaard.
Autema ( hr. van Ginkel ) Bedankt !!”

Blenders
“Zat met mijn handen in mijn haar omdat ik me geen raad wist met mijn afgebroken bougie, had verschillende garages bij mij in de buurt gebeld en ze kwamen allemaal met het verhaal dat het wel een hele dure reparatie zou worden en dat de cillenderkop er misschien wel af moest, tot ik op marktplaats de Autema advertentie zag heb hem gemaild en gebeld en kon gelijk een afspraak maken, ik werd hartelijk ontvangen de reparatie duurde ongeveer een uurtje en alles was gefixed. Een grote deskundigheid en goed materiaal ze wisten precies waar ze mee bezig waren was blij dat ik naar Renswoude gereden ben het scheelde me in ieder geval een hoop geld en stress in een woord een echte aanrader.
Heb je een afgebroken gloeibougie dan is Autema zeker de moeite waard!”

Faizz
“Gloeibougie was afgebroken en met de vakkundige hulp van Autema was de afgebroken deel er snel van af en een nieuwe eroo gezet. En dat alles binnen een tijd van 40min. Ik kon snel een afspraak maken en mijn probleem is snel verholpen.
Zeker aan te raden voor een vastzittende/afgebroken gloeibougie of verstuiver.”

Autobedrijf de Groot | Ssangyong Kyron
“In onze gedachten was de cilinderkop er al van af… maar door de vakkundige actie van Autema met het juiste gereedschap kon de verstuiver van onze Ssangyong Kyron er als nog uit! Anders had de kop er af gemoeten (is erg veel werk) en weggebracht, kortom een erg kostbare actie!
Dus: verstuiver vast, meteen Autema bellen!”

André Frietema
“De vastzittende verstuivers werden vakkundig en in korte tijd uit de cilinderkop verwijderd. Ik was zelf al 3 weken bezig om met veel geweld en schade de verstuivers te verwijderen, maar dat lukte niet. Een leer voor de volgende keer.”

Een gedachte over “Referenties

  1. Aan mijn Fiat Ducato 2.3 JTD waren 3 Gloei-bougies afgebroken een garage beveelde mij aan om eens contact op te nemen met Autema.
    Autema is bedrijf met een vriendelijke gastvrije eigenaar. De koffie stond al klaar toen ik daar aankwam.
    Verder is hij een goed vakman die mij goed en deskundig geholpen heeft. Hij werkt zeer secuur. Kortom ben hier goed geholpen.
    Bedankt!

    Like

Plaats een reactie